Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Escola d’Adults celebra l’acte de cloenda del curs 2021-2022

Aquest dijous 16 de juny s’ha fet l’acte de cloenda de curs 2021-2022 de l’Escola d’Adults Municipal. Aquest any s’ha recuperat l’acte festiu de final de curs que s’ha fet a la Plaça de l’Hospital (davant de la Biblioteca) i ha comptat amb la presència dels alumnes i professors que han realitzat alguns dels cursos i tallers que s’ofereixen a l’Escola.

Durant l’acte es va fer la lectura de textos o poemes per part dels alumnes de català del CPNL, i una desfilada de moda amb la participació de les alumnes de l’aula de costura, que van presentar algunes de les creacions que han fet durant aquest curs. També es va entregar un diploma d’agraïment a tots els alumnes. Aquest ha estat un curs marcat per la progressiva tornada a la presencialitat a les classes, després de la pandèmia. Han estat prop d’uns 200 alumnes els que s’han matriculat a alguns dels cursos i tallers de l’Escola d’Adults.

Des de fa uns anys, l’Escola d’Adults de Constantí en col·laboració amb l’Oficina Municipal de Treball, aposta principalment per les accions formatives adreçades a la millora de competències professionals de les persones del municipi per tal de potenciar la inserció laboral de la població aturada.

D’altra banda, dintre de les competències bàsiques, també s’han realitzat  els habituals cursos d’informàtica i els tallers per aprendre a utilitzar el telèfon mòbil i tablets. L’oferta formativa manté també els cursos de competències bàsiques, que van des de la formació instrumental, l’alfabetització, i el servei de primera acollida (que respon a les necessitats inicials de formació i informació de les persones nouvingudes). A banda, s’ofereixen els cursos de català a través del Consorci per la Normalització Lingüística

Back to top