Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El compositor israelià-alemany, Dror Binder, guanyador del 2n Premi Centcelles de Composició

L’obra guanyadora del 2n Premi Centcelles de Composició ha estat Augen zu, Mund auf! del compositor israelià, amb segona nacionalitat alemanya, Dror Binder.Actualment, viu a Viena (Àustria) i estudia a la Vienna University of Music and Performing Arts “mdw”.

L’obra guanyadora serà estrenada pel quartet de saxòfons Kebyart, en el concert que es durà a terme el 28 de juliol de 2022, a les 20:30 h, dins el Cicle de concerts a Centcelles.

El jurat, que va donar a conèixer el seu veredicte el dia 21 de juny, ha volgut remarcar el gran nivell de la majoria de les obres presentades al concurs, un total de 13 obres procedents d’arreu el món.

Currículum del guanyador:

Dror Binder

El compositor i pianista Dror Binder va néixer l’1 d’octubre de 1993 a Galilea, Israel. Actualment viu a Viena i estudia a la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena (“mdw”) en el programa de postgrau en Composició a la classe del professor Müller-Siemens.

EDUCACIÓBATXILLERAT: 2012 – 2016

Estudis de Batxillerat en Interpretació de Piano, a l’Acadèmia de Música i Dansa de Jerusalem amb la guia del Prof. Vadim Monastyrski, la Dra. Daria Monastyrski i la Dra. Irina Berkovich.Graduació amb honor.

MÀSTER: 2019 – 2021

Estudis per al Màster en Composició, a l’Acadèmia de Música i Dansa de Jerusalem amb la guia del Dr. Ayal Adler i el Prof. Michael Wolpe.Un any d’Erasmus – Intercanvi d’estudiants, a l’Acadèmia de Música Liszt de Budapest, a la classe de la Prof. Gyula Fekete.

PRINCIPALS ASCOLTS I BEQUES

2012-2015 ”מוזיקאי מצטיין“ ”anys de servei a l’IDF amb l’estatus de “Músic Nacional 3 •• Beques d’excel·lència per a estudis de piano d’America Israel Cultural Foundation

2014-2016• 1r premi al concurs de piano de l’Acadèmia de Música i Dansa de Jerusalem

2015• Beca completa de l’AICF per assistir a l’Aspen Music Festival and School

2015• Guanyador del premi al concurs de composició del Conservatori de Música d’Israel 2021

PIANISTA DE BALLET

Acompanyament de classes de ballet amb els professors Sr. Arik Alfasi, Sra. Patricia Aharoni

ARRANJADOR

Arranjament i producció de música per a Teatre, Musicals, Big Bands, Hip Hop i Sinagogues de Reforma.

Back to top