Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els nous membres del Senat de la Gent Gran prenen possessió del seu càrrec

Aquest dilluns 27 de juny s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí una nova sessió del Senat de la Gent Gran. Durant aquesta sessió han pres possessió del seu càrrec els 3 nous integrants d’aquest òrgan consultiu i de participació ciutadana, que s’han incorporat aquest any. D’acord amb els Estatuts d’aquest Senat de la Gent Gran, el 50 % dels seus membres s’ha de renovar cada 3 anys i a finals de l’any passat, 3 anys després de la seva constitució, arribava el moment d’aquesta renovació. Els nous integrants del Senat de la Gent Gran són: Xavier Reinoso, Ana Montes i Mari Cascón, que s’incorporen en substitució dels 3 membres sortints.

Amb l’objectiu d’oferir un espai de diàleg i reflexió, el Senat de la Gent Gran està composat per 6 representants, 3 homes i 3 dones, que han de complir uns requisits: ser majors de 60 anys, estar empadronat a Constantí com a mínim durant els darrers 10 anys, no ocupar cap càrrec polític (ni dins ni fora del municipi) ni haver-ho fet en els darrers 5 anys, i motivar l’ interès de la persona postulant a través d’una carta. El càrrec no és retribuït ni es poden rebre indemnitzacions

Back to top