Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tornen les Caminades per conèixer i descobrir els masos del terme

Aquest dimarts 5 de juliol han començat les caminades per conèixer i descobrir els masos del terme municipal, dins del cicle d’activitats “Fem Estiu, Fem Constantí” que organitza l’Ajuntament. Aquestes caminades, que tant d’èxit van tenir l’any passat, compten amb les explicacions del guia Oriol Nicolau, gran coneixedor de la història dels masos de Constantí. L’activitat compta també amb l’al·licient de la col·laboració del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu que participa en el recorregut amb els carros que s’utilitzen en els Tres Tombs.

L’objectiu d’aquesta activitat és conèixer i descobrir el passat del terme municipal de Constantí i quina era la forma de vida de les generacions anteriors, amb un entorn essencialment agrícola.

La primera de les caminades ha arribat fins al Mas de la Ferrerota, un dels masos més importants del terme, situat molt a prop del Pont de les Caixes i dels molins. El mas dóna nom a una de les partides més extenses del terme, que es prolonga fins a la riba del Francolí.

Les caminades continuaran els dimarts 12 i 19 de juliol i consistiran en una caminada per veure construccions de pedra seca i en una visita al Mas de Magrinyà. En aquesta darrera sortida hi haurà la col·laboració de “Les Forques Teatre”, l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí, que presentarà una recreació teatralitzada. Per participar de les caminades cal fer inscripció prèvia a l’OAC de l’Ajuntament de Constantí.

Back to top