Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Últims dies de la campanya de reforç de la recollida selectiva

La campanya de reforç de la recollida selectiva de residus que s’està fent a Constantí des del passat 1 de juny afronta la seva recta final. En aquests últims dies de campanya, l’equip d’educadores ambientals seguirà amb les visites porta a porta als domicilis per lliurar el material i informar sobre com s’ha de fer la separació correcta dels residus. En cas de no trobar ningú al domicili, es deixarà un tríptic informatiu a la bústia.

D’altra banda, aquesta setmana encara es podrà trobar el punt informatiu que s’ha instal·lat a espais concorreguts del municipi. Durant les properes setmanes es deixarà material informatiu de la campanya (tríptic informatiu, imants, bosses reutilitzables, bolígrafs) a diferents punts com l’Ajuntament, la Biblioteca o el Pavelló Poliesportiu. En cas de voler aquest material cal adreçar-se a l’OAC de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores 

Aquest passat mes de juny s’iniciava la campanya per a la millora de la recollida de residus municipals amb l’objectiu d’aconseguir un municipi més sostenible i responsable ambientalment, i de triplicar els residus que es reciclen. Actualment només es recicla un 19% dels residus mentre que els objectius d’Europa i Catalunya marquen un mínim d’un 60%.

Durant la campanya s’ha donat informació sobre com separar correctament les diferents fraccions de la recollida selectiva, posant un èmfasi especial en la fracció orgànica, els envasos i els residus especials (aquells que s’han de portar a la deixalleria). Per això, s’han dut a terme accions com visites porta a porta als  domicilis per part d’un equip d’educadores ambientals, a través de les quals s’han lliurat tríptics i imants informatiu. També s’ha instal·lat un punt informatiu itinerant per diferents espais concorreguts del municipi a través del qual també s’ha donat informació i s’ha lliurat el material informatiu de la campanya. D’altra banda, el passat 17 de juny es va celebrar la Festa del Medi Ambient a la Plaça de les Escoles Velles, amb activitats lúdiques i tallers sobre reciclatge per a tota la família.

Back to top