Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Servei de reforç de la seguretat a les zones rurals durant la collita de l’avellana

Tal com ja s’ha fet els darrers anys, l’Ajuntament de Constantí ha contractat un servei de guarda rural per tal de reforçar la vigilància de les zona agrícoles del terme municipal durant el temps de la collita de l’avellana.  El servei s’iniciava a mitjans del mes d’agost i ha finalitzat aquesta setmana.

L’objectiu d’aquest servei, que treballa de manera coordinada amb la Policia Local, el guarda rural i els Mossos d’Esquadra, és millorar la seguretat a l’entorn rural. Les funcions del guarda rural, que té una comunicació directa amb els pagesos del municipi, són les de protecció dels béns i dissuasió de les persones que puguin cometre algun delicte o infracció administrativa en les finques del terme municipal.  L’experiència i la valoració que s’ha fet d’aquest servei al llarg dels últims anys ha estat força positiva, ja que ha facilitat la comunicació i l’intercanvi d’informació i ha permès millorar la sensació de seguretat. 

Amb la contractació d’aquest servei especial de vigilància i custòdia al medi rural, l’Ajuntament de Constantí vol donar seguretat al sector de la pagesia, que en els darrers anys ha patit constants robatoris.

Back to top