Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sopar i Festa de Cap d’Any

Constantí recupera aquest any la celebració de la Nit de Cap d’any amb el tradicional Sopar i Festa al Pavelló Poliesportiu municipal. Les entrades es podran comprar anticipadament del 12 al 16 de desembre a l’OAC de l’Ajuntament en horari de 16.30 a 20.30 hores.

El dissabte 31 de desembre a les 20 hores s’obriran les portes del Pavelló on s’instal·larà un servei de photocall per a tots els assistents. A les 21 hores se servirà un aperitiu i seguidament començarà el Sopar. Passada la mitjanit, a les 00.30 hores i fins ben entrada la matinada es donarà la benvinguda a l’any nou amb l’actuació musical de l’Orquestra Selvatana. Durant la revetlla, a les 3 de la matinada, hi haurà coca amb xocolata per a tothom

El preu de les entrades per al Sopar és de 60 euros per als Adults i 30 euros el Menú Infantil. Per aquelles persones que vagin directament al Ball, el preu és de 5 €uros. En el cas de les entrades per al Ball es podran comprar la mateixa nit de Cap d’any al Pavelló Poliesportiu.

El sopar i festa de cap d’any és una de les activitats principals de la programació nadalenca a Constantí, que aquest any inclou prop de quaranta propostes organitzades per l’Ajuntament i les entitats i associacions del municipi.

Back to top