Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Festa Major de Sant Sebastià

El nostre calendari festiu no s’atura. Just entrat el mes de gener i sense haver paït encara del tot les festes nadalenques, els freds del mes de gener amb migdies amb sol radiant ens indiquen que, inequívocament, ens acostem al dia del nostre copatró, Sant Sebastià.

Són dies de tradició popular,de signes d’identitat i trets culturals que conformen la nostra història i les nostres arrels. Un intens calendari carregat d’il·lusions i projectes, amb un to marcadament familiar i íntim on tothom hi és benvingut.

Exposicions, xerrades, cercaviles, sardanes, concerts, ball de Festa Major, espectacles infantils i molts d’altres, encapçalats pel Pregó de la Festa Major, faran que, malgrat el fred que ens acostuma a acompanyar aquests dies, sortim al carrer i gaudim en companyia de la nostra gent, i que sentim que totes i tots formem part d’un gran municipi, el nostre.

És evident que darrere de tota aquesta brillant organització s’hi suma molta feina, moltes hores d’esforç i dedicació per aconseguir que tothom s’ho passi d’allò més bé. Gràcies des d’aquí a totes les persones que ho feu possible.

Vull demanar-vos que llegiu i rellegiu bé el programa que teniu a les vostres mans, que escolliu els actes que més us agradin i que gaudim de la festa plegats, en un espai de convivència, experiències i diversió fent la festa més gran amb la nostra participació.

Us desitjo que tingueu una molt bona Festa Major de Sant Sebastià!

Back to top