Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El CE Constantí celebra la festa de presentació dels equips de la temporada 2022-2023

El Centre d’Esports Constantí ha celebrat aquest diumenge 22 de gener la presentació oficial dels equips que integren el club. L’acte s’emmarcava dins de la programació de la Festa Major d’Hivern i ha mantingut el seu format habitual. De bon matí s’obrien les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal La Coma amb inflables i jocs infantils per als més menuts. Pels volts del migdia es va realitzar la fotografia oficial de tots els equips del planter i, seguidament, la tradicional foto de grup amb tots els integrants del club, jugadors i jugadores, membres del cos tècnic i representants de la junta directiva.

L’acte va comptar amb la presència de diversos representants municipals, encapçalats per l’alcalde Oscar Sánchez, representats territorials de la Federació Catalana de Futbol i patrocinadors del club.

El Centre d’Esports Constantí compta aquesta temporada 2022-2023 amb un total de 12 equips, des de la categoria dels babies fins als veterans (amb dos equips a les categories aleví i benjamí), més de 200 jugadors i jugadores, 22 entrenadors/monitors i 3 auxiliars.

Back to top