Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí celebra la Setmana de la Dona i la Nena a la Ciència del 13 al 28 de febrer

Del 13 al 28 de febrer Constantí celebrarà la Setmana de la Dona i la Nena a la Ciència amb tot un seguit d’activitats que, un any més, tenen com a principal objectiu reivindicar i visibilitzar el paper de les dones i les nenes l’àmbit científic. L’any 2016 l’assemblea General de les Nacions Unides va declarar l’11 de febrer com el Dia Internacional de la Nena i la Dona en la Ciència. Al voltant d’aquest dia, s’organitzen activitats que promouen les vocacions científiques entre nenes i noies, així com la igualtat d’oportunitats dins d’aquest sector.

Les activitats s’iniciaran el dilluns 13 de febrer amb la inauguració de l’exposició “Dones en la ciència” al Pavelló Poliesportiu. El dissabte 18 de febrer es farà a la Biblioteca Municipal una sessió de contes infantils i manualitats per a nens i nenes de 6 a 10 anys, amb el títol “L’Ona vol ser científica!” a càrrec de Plàncton, Divulgació i Serveis Marins.

D’altra banda, durant tot el mes de febrer es realitzaran tallers de ciència a les escoles del municipi.

Una de les grans novetats d’aquesta edició arribarà durant la segona quinzena del mes de febrer amb una programació especial de Constantí Ràdio, que oferirà un seguit d’entrevistes que tindran com a protagonistes a dones de Constantí que es dediquen professionalment a activitats relacionades amb l’àmbit de la ciència, la investigació o la divulgació. L’objectiu d’aquesta programació especial és fomentar el debat i conscienciar per contribuir a la igualtat d’oportunitats en la ciència i en qualsevol àmbit professional.

Back to top