Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí i la Cambra de Tarragona col•laboren per fomentar l’emprenedoria al municipi

L’Ajuntament de Constantí, amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona, ha posat en marxa un nou servei d’assessorament per a totes aquelles persones emprenedores del municipi que vulguin iniciar el seu negoci o projecte empresarial. Aquest nou servei es gestionarà des de l’Oficina de Treball municipal.

A través d’aquest nou servei, durant el procés de posada en marxa d’una nova empresa al municipi s’oferirà assessorament personalitzat per tal de definir l’estratègia més adient en base a la idea de negoci. A més, també s’oferirà un acompanyament i orientació durant els primers anys de l’activitat, per tal de facilitar els tràmits necessaris i que aquest procés resulti més àgil i menys complex. En aquest acompanyament es farà també un seguiment del projecte des que es defineix la idea fins que aquesta es valida al mercat, per a posteriorment consolidar-la.

Mitjançant aquest servei també es facilitarà l’accés a subvencions i ajudes, així com al finançament d’inversors o línies de subvencions d’entitats bancàries. Aquest servei es complementarà amb l’acció formativa, oferint totes les eines per assolir nous coneixements, i/o ampliar-los, amb l’objectiu de poder millorar les capacitats i competències professionals de les persones emprenedores. Així, s’oferiran materials i píndoles formatives per ajudar a definir i reforçar l’estratègia de negoci i cursos online fins a 250 hores de formació gratuïta

Finalment, també s’informarà als usuaris i usuàries de tots els actes de referència (jornades, trobades, grans esdeveniments) que es realitzen periòdicament i que són un punt de trobada d’empresaris i emprenedors. Tota la informació es pot trobar a: https://www.cambratgn.com/formacio-i-competitivitat/emprenedoria

Aquesta acció s’emmarca en la línia de col·laboració conjunta que estan desenvolupant l’Ajuntament de Constantí i la Cambra de Tarragona per impulsar l’activitat econòmica al municipi.

Fyer informatiu:

Back to top