Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més de setanta persones participen de la Bicicletada Popular

Més de setanta persones han participat aquest diumenge 16 d’abril de la  Bicicletada Popular que s’ha celebrat a Constantí, en el marc del cicle “Fes Cultura, Fes Salut” d’aquest any. Es tracta d’una de les activitats habituals d’aquest cicle que té com a objectiu descobrir el terme i fomentar la salut a través de l’esport i el lleure.

Els participants van sortir des del carrer Major per fer un recorregut d’uns 10 quilòmetres aproximadament amb una dificultat mitjana, passant per diferents camins rurals del terme municipal com el camí de Serapi, el camí vell de Reus, el camí dels Albellons, el camí de Sant Llorenç, el camí d’Almoster o el camí de la Gavarra, per acabar el trajecte al mateix carrer Major, davant de l’Ajuntament, on hi va haver un esmorzar.

La setmana passada s’iniciava a Constantí una nova edició del cicle “Fes Cultura, Fes Salut” que aquest any s’allargarà fins ben entrat el mes de juny amb una programació de més de setanta propostes obertes a tot tipus de públic, que inclou des de presentacions de llibres, xerrades, tallers, clubs de lectura, concerts i activitats musicals o esportives, de l’11 d’abril fins al 17 de juny.

Entre les activitats esportives, a banda d’aquesta Bicicletada Popular també hi haurà novetats com una Masterclass de fitness amb música dels anys 80 o el Campionat Interclubs de Gimnàstica Estètica, que tindran lloc aquest dissabte 22 d’abril al Pavelló Poliesportiu. El dijous 18 de maig es farà una sessió d’activitat física al Parc de Salut del carrer Major. A més, dins el cicle d’aquest any s’han inclòs també diversos partits de lliga dels equips del Centre d’Esports Constantí o del Club Bàsquet Constantí

Back to top