Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La tradicional Trobada de Puntaires reuneix unes 130 dones al carrer Major

Constantí ha celebrat aquest diumenge 14 de maig una nova edició de la Trobada de Puntaires, una de les cites tradicionals del calendari cultural i festiu del municipi que aquest any ha arribat a la seva 26a edició.

Un any més, el carrer Major es va omplir amb la presència de diverses associacions de dones de diferents poblacions de Catalunya que van oferir una demostració de l’art de la punta de coixí. 

La jornada, organitzada pel Grup Cultural Mestresses de Casa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, s’iniciava amb l’acte de benvinguda i un esmorzar popular. Seguidament, hi va haver una actuació dels Balls de Cercavila del municipi i la trobada va finalitzar amb l’entrega de detalls commemoratius per a totes les assistents. 

Back to top