Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

2n Taller d’Història Local

Els matins dels tres primers dissabtes de juny tindrà lloc, a l’Arxiu Històric Municipal de Constantí, la segona edició del taller d’història local, organitzat per l’Ajuntament amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Arxius el 9 de juny. El taller consta de tres xerrades, que abasten aspectes eminentment pràctics relacionats amb la recuperació i la difusió de la memòria històrica. Les sessions s’iniciaran el dissabte 3 de juny. Axel Baiget, historiador, i Marta Trill, periodista, parlaran sobre “Com realitzar un documental d’història”. En aquesta sessió, s’inclou la projecció del documental “Por al cel” (Canal Camp, 2015), sobre els bombardejos de la Selva del Camp durant la Guerra Civil. 

El dissabte 10 de juny, l’historiador Ginés Puente explicarà “Com escriure una biografia”. Per acabar, el dissabte 17 de juny, Ferran Marín, investigador i escriptor, parlarà sobre “Com difondre la història a través de la ficció”. Les sessions es faran de 10 a 11:30 h, a l’Arxiu Històric Municipal, a la Plaça de l’Hospital 1, 2a pis. Es tracta d’un curs gratuït i les inscripcions es poden fer a l’Arxiu Històric Municipal de Constantí, al telèfon 977 52 31 42 o al correu arxiu@constanti.cat

Back to top