Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bus gratuït per anar al concert d’Eufòria al Palau Sant Jordi

L’Ajuntament de Constantí ofereix un servei gratuït d’autobús per a totes aquelles persones que tinguin una entrada per assistir al concert d’Eufòria al Palau Sant Jordi de Barcelona, que tindrà lloc el diumenge 2 de juliol. Es tracta d’una iniciativa per tal de donar suport a la jove constantinenca, Alèxia Pascual, que ha estat una de les finalistes del talent show de TV3. En aquest sentit, si es disposa d’entrada per al concert, cal reservar plaça per l’autobús fent la inscripció a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament.  

El termini està obert fins al pròxim dia 29 de juny, en horari de matins de 9 a 14 hores, i el 27 i 29 de juny també de 17 a 19 hores (cal nom i cognoms, DNI i número de telèfon).

El concert tindrà lloc el diumenge 2 de juliol, a les 19:30 hores. La sortida es farà a les 17 hores, des del carrer Sant Pere (illeta parada autobús). 

Back to top