Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Enneàgon Ensemble tanca el Cicle de Concerts a Centcelles

La formació tarragonina Enneàgon Ensemble ha posat el punt i final aquest dijous 27 de juliol a la VI edició del Cicle de Concerts a Centcelles. Es tractava del concert previ a l’inici de la Festa Major d’Estiu i com és habitual va comptar amb una notable assistència de públic. Durant el seu concert, Enneàgon Ensemble va presentar el programa “PAISATGES”, un programa amb dues grans obres per a Nonet: el Nonet Louise Farrenc i el Nonet de Nino Rota. Aquesta formació, nascuda l’any 2021 per iniciativa d’un conjunt de joves músics  de la demarcació de Tarragona formats en centres de renom i amb una dilatada experiència en orquestres i grups de cambra, tant d’àmbit nacional com internacional, va presentar la seva proposta musical innovadora, fresca, creativa i de qualitat. 

Organitzat per l’Associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col•laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, la VI edició del Cicle de Concerts a Centcelles ha presentat enguany amb un cartell de luxe, que ha comptat amb les actuacions de l’Ensemble de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”, la gran dama de la cançó Maria del Mar Bonet, i la pianista i compositora Noelia Rodiles, que va estrenar l’obra guanyadora del III Premi Centcelles de Composició Musical “Elegy for a bird” de Gerard López Boada. 

Back to top