Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obres de manteniment i millora a les escoles

Aprofitant les vacances escolars, l’Ajuntament de Constantí ha realitzat durant els mesos d’estiu diverses obres de manteniment i millora als centres educatius del municipi.

Pel que fa a l’escola Centcelles, durant les darreres setmanes s’han completat les tasques de pintura a diversos espais del centre com són la Biblioteca, les portes de les aules i els espais compartits, el menjador escolar, els radiadors i les escales, baranes i façanes dels mòduls prefabricats. Anteriorment, s’havia executat la reparació del mur exterior de l’escola.

D’altra banda, a l’escola Mossèn Ramon Bergadà s’han desenvolupat treballs d’arranjament dels lavabos del centre, una revisió de les caixes de les persianes, la pintura de l’edifici d’educació infantil, una actuació de millora a la porta metàl·lica d’entrada a l’edifici principal, a més del manteniment a les plantes i jardins del centre i la neteja de la xarxa de clavegueram.

Tal i com ja ha fet aquests darrers anys, l’Ajuntament de Constantí aprofita aquests mesos d’aturada de l’activitat lectiva als centres educatius per tal d’executar intervencions de millora i manteniment.

El proper dimecres 6 de setembre començarà el curs escolar 2023-2024, tant per a l’educació infantil i primària com per a l’ESO. En el cas de l’FP i el batxillerat, el curs començarà el 12 de setembre.

Back to top