Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’ofrena floral, els castells i les sardanes centren els actes de la Diada a Constantí

Constantí ha celebrat aquest diumenge 10 de setembre l’acte central de la programació de la Diada Nacional de Catalunya, que un any més ha consistit en la tradicional ofrena floral popular i institucional al monument a Rafael Casanova (a l’Avinguda Onze de Setembre) amb la presència de les autoritats municipals i de representants d’algunes entitats i associacions. Un any més, es va estrenar un mural commemoratiu de la Diada a l’espai central de la mateixa Avinguda Onze de Setembre.

La Lectura del Manifest va anar a càrrec de l’Associació Literària de Constantí, que aquest any celebra el seu 25è aniversari.

Una vegada finalitzada la Lectura del Manifest, va tenir lloc una actuació castellera a càrrec dels Xiquets de Tarragona. Seguidament, l’activitat es va traslladar al carrer Major, davant de l’Ajuntament, amb la tradicional ballada de sardanes que va comptar amb l’acompanyament musical de la cobla Maricel.

Mostra de Música Local

Els actes de la programació cultural de la Diada començaven el passat divendres 8 de setembre amb la II Mostra de Música Local a la plaça de les Escoles Velles, que va comptar amb les actuacions musicals dels Truenos, Dianne 35 i Sin Fianza.

Les activitats continuaran aquest dijous 14 de setembre amb la presentació del llibre “Y lo volvimos a lograr” de l’escriptora local Fernanda Muñoz. El divendres dia 15 de setembre es presentarà el número 39 de la miscel·lània “Estudis de Constantí”.

Back to top