Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’entreguen les beques als alumnes amb millors qualificacions de l’Institut de Constantí

Aquest dilluns 2 d’octubre s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’acte de lliurament de les beques als alumnes amb les millors qualificacions de l’Institut d’Educació Secundària de Constantí durant el passat curs 2022-2023. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Óscar Sánchez i la regidora d’Ensenyament Dolors Fortuny, a més d’una representació de l’equip directiu de l’Institut encapçalada per la seva directora, Mercè Grané, els alumnes premiats i els seus familiars. També va assistir a l’acte Montse Papiol, en representació de Sarpi (Veolia).

Les beques que atorga l’Ajuntament consisteixen en una dotació de 600 euros per a cadascun dels alumnes de Batxillerat que han obtingut les millors qualificacions. Aquests diners s’han de destinar a la seva continuïtat formativa en l’àmbit universitari. Els alumnes de Batxillerat que han rebut les beques han estat: Maria Callau i Luís Contreras. A més, s’ha atorgat una tercera beca de 600 euros als alumnes de batxillerat per part de l’empresa Sarpi Constantí (Veolia), i que ha estat per Júlia Ransanz.

Com és habitual, la direcció de l’Institut i l’AFA també han atorgat una beca als millors expedients del centre de 1r de Batxillerat i 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO. Els premis de 1r de Batxillerat i 1r, 2n i 3r d’ESO són atorgats per l’Institut i consisteixen en la gratuítat de la quota del centre i del programa de reutilització de llibres. El premi de 4t d’ESO, és una beca que entrega l’AFA i són 300 euros. Enguany, els alumnes becats pels millors currículums han estat: 1r de Bat: Eyen Martínez; 1r d’ESO: Riham Yaki; 2n d’ESO: Dienabou Diallo; 3r d’ESO: Paula Valero; 4t d’ESO: Pol Petit.

Back to top