Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Castalloween 2023

La tarda-nit del 31 d’octubre, vigília de Tots Sants, arriba carregada d’activitats festives al Pavelló Poliesportiu de Constantí per gaudir de la nit més terrorífica de l’any amb la celebració de la gran festa Castalloween 2023. A les 18.30 hores s’obriran les portes del Passatge del Terror, que aquest any tindrà dues modalitats: un passatge de caire familiar, de 18.30 a 20.30 hores, i un passatge de terror extrem, només per a adults, de 20.30 a 21.30 hores. L’entrada individual té un preu de 3 euros, mentre que l’entrada familiar costarà 6 euros. Els accessos al Passatge del terror es faran per la porta del carrer Centcelles.

Cap a les 21 hores s’obriran les portes del Pavelló Poliesportiu, per l’Avinguda Onze de Setembre, i començarà un sopar de motxilla. A les 23 hores començarà la música en directe amb l’actuació del Grup Waikiki i a la 01.15 hores hi haurà una sessió musical a càrrec del DJ Jordi Alcañiz.

Al llarg de la nit, abans de l’inici de les actuacions musicals es farà el concurs de disfresses i s’entregaran diplomes a la millor disfressa infantil i a la millor disfressa grupal.

La venda d’entrades per al Passatge del terror i les inscripcions del sopar del motxilla s’han de fer a l’OAC de l’Ajuntament.

Back to top