Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sopar i Festa de Cap d’Any

El diumenge 31 de desembre acomiadarem el 2023 amb la millor festa de Cap d’Any a Constantí. Del dia 11 al 14 de desembre es podran comprar les entrades per al Sopar i Revetlla a l’OAC de l’Ajuntament (Horari de 16.30 a 20.30 hores).
➡ Entrades limitades: Preu: (70 euros per als empadronats a Constantí) i 80 euros (per a no empadronats). Menú Infantil (fins als 14 anys): preu 35 euros (empadronats a Constantí) i 40 euros (no empadronats). Entrades per al Ball: 10 euros (Venda d’entrades el mateix dia a Taquilla).
⏱ A les 20 hores: obertura de portes i servei de photocall
⏱ A les 21 hores: aperitiu i, seguidament, inici del Sopar.
🎤 I a partir de les 00.30 h. i fins ben entrada la matinada Gran Revetlla i Ball amb l’Orquestra La Principal de la Bisbal i el grup “Verbena’m” (A les 3.00 hores coca amb xocolata per a tothom)
Back to top