Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí Ràdio presenta els actes del seu 25è aniversari

Constantí Ràdio ha presentat aquest dijous 11 de gener els actes del seu 25è aniversari. Durant aquest any 2024 l’emissora ha organitzat tot un seguit de propostes per celebrar aquests 25 anys d’història que li han permès consolidar-se com una referència informativa en l’àmbit local.

L’acte de presentació s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Óscar Sánchez, la regidora de Cultura, Dolors Fortuny, i el director de Constantí Ràdio, Jordi Martínez

Els actes de celebració arrencaran el divendres 19 de gener, després del Pregó de la Festa Major d’Hivern i entrega dels Premis i Distincions Honorífiques, amb l’estrena d’un documental sobre els 25 anys de Constantí Ràdio. Aquest document audiovisual fa un recorregut pel passat, present i futur de l’emissora a través del testimoni de més d’una trentena de persones que han format part o han col·laborat amb Constantí Ràdio en les diferents etapes, a més d’incloure fotografies, vídeos i retalls de premsa d’aquests 25 anys d’història. El documental també destaca el paper de cohesió social i dinamització cultural que ha desenvolupat l’emissora.

Les activitats continuaran el dia 13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio, en que s’inaugurarà una exposició de fotografies dels 25 anys a la plaça de les Escoles Velles i, seguidament, s’emetrà un programa especial en directe.

Dins el cicle “Fes Cultura, Fes Salut”, el 18 d’abril es farà una xerrada sobre mitjans i comunicació local i el 10 de maig tindrà lloc una sortida al Museu de la Ràdio de Roda de Berà

Un altre dels plats forts d’aquest 25è aniversari de Constantí Ràdio arribarà per la Festa Major d’Estiu, el divendres 2 d’agost, amb un concert de Momo (Tribut a Queen) i Músics de Carrer (Tribut a Txarango).

Novetats a la programació

Al llarg d’aquest 2024 també s’estrenaran nous programes especials: d’una banda, el programa “En sintonia amb tu. 25 anys de Constantí Ràdio”, farà un recorregut pels millors moments d’aquests 25 anys d’història a través de diferents programes i els seus protagonistes.

L’altra gran novetat serà l’estrena d’una radionovel·la “I aleshores no en quedà cap?” d’Agatha Christie amb la col·laboració de Les Forques Teatre, l’associació d’amics de Teatre de Constantí

CARTELL ACTES 25 ANYS RÀDIO

Back to top