Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Centre d’Esports Constantí presenta els equips de la temporada 2023-2024

El Centre d’Esports Constantí ha celebrat aquest passat diumenge 21 de gener l’acte de presentació oficial de tots els equips que integren el club. L’acte s’emmarcava dins de la programació de la Festa Major d’Hivern i ha mantingut el seu format habitual.

Després de les fotografies de cadascun dels equips es va fer la tradicional fotografia de grup amb tots els integrants del club, jugadors i jugadores, membres del cos tècnic, representants de la junta directiva i autoritats municipals.

El Centre d’Esports Constantí compta aquesta temporada 2023-2024 amb un total de 13 equips, des de la categoria dels babies fins als veterans, amb 209 jugadors i jugadores, i una trentena d’entrenadors i auxiliars. Una de les grans novetats ha estat l’increment de fitxes femenines, 13 en categoria sènior, i 8 al futbol base.

Back to top