Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí viu un intens cap de setmana de Festa Major d’hivern

Constantí ha celebrat aquest cap de setmana el gruix dels actes de la seva Festa Major d’Hivern en honor a Sant Sebastià. Els actes s’iniciaven oficialment el passat divendres 19 de gener amb el tradicional pregó de Festa Major d’Hivern i l’entrega de Premis i Distincions Honorífiques. Després del Pregó es va celebrar un sopar de Festa Major d’Hivern commemoratiu del 25è aniversari de Constantí Ràdio i amb l’estrena d’un documental sobre els 25 anys de l’emissora local. La nit de divendres finalitzava amb un concert a càrrec del grup de versions “Ready to Rock”.

El dissabte 20 de gener, Diada de Sant Sebastià, va concentrar els actes més tradicionals de la Festa Major, amb el Solemne Ofici, la benedicció de les coques i el Ball de lluïment de tots els elements del Seguici. Els actes van continuar amb una ballada de sardanes i vermut popular al carrer Major i, ja a la tarda, va tenir lloc el concert i ball de Festa Major amb l’actuació de l’Orquestra New Marabú. El mateix dia de Sant Sebastià, a la tarda, es va fer el correfoc “Un tomb de raval” organitzat per l’Associació Amics de la Cola C.O.C.A.

El diumenge 21 de gener, al matí, es va fer la presentació dels equips del planter del Centre d’Esports Constantí. Ja al migdia es va poder veure al Pavelló Poliesportiu l’espectacle musical infantil “Peter Pan. Un musical muy especial”; i el mateix diumenge a la tarda va tenir lloc un concert Tribut a Joan Manuel Serrat. Els actes de la Festa Major dHivern a Constantí continuen aquesta setmana i s’allargaran fins al diumenge 4 de febrer.

Back to top