Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Policia Local adquireix un nou vehicle

Des de principis d’aquest any, la Policia Local disposa d’un nou vehicle: un Ford Kuga model st – line 2.5 híbrid, destinat a cobrir les necessitats del parc mòbil del cos policial i per oferir una millor prestació dels serveis de vigilància i seguretat. Aquesta adquisició s’ha realitzat a través de la modalitat de renting, substituint l’anterior vehicle Nissan Qashqai adquirit l’any 2015.

S’han valorat les característiques tècniques del nou vehicle i s’ha considerat que és el més adient per al desenvolupament de les tasques policials, tant al nucli urbà com a la zona rural del terme municipal. L’automòbil presenta una nova retolació adaptada als models policials de tot Catalunya

Back to top