Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Treballs de millora i manteniment al Pavelló Poliesportiu

L’Ajuntament de Constantí continua treballant en la millora de les instal·lacions i els equipaments esportius del municipi. Durant les darreres setmanes s’han realitzat treballs de manteniment al Pavelló Poliesportiu, amb una inversió aproximada d’uns 16.000 euros. Aquests treballs s’han centrat en la zona de vestidors i camerinos, la pista dura i la zona de gimnàs.

A la zona de vestidors s’han fet treballs per ajustar l’estructura del sostre, les finestres, a més de la substitució dels endolls trencats o en mal estat. A la pista dura s’han fet tasques de neteja, substitució del metacrilat trencat del marcador i la reposició dels vidres a les finestres. I a la zona del gimnàs s’ha substituït el cautxú d’alta densitat del terra per un de millor qualitat en tons grisos, a més del condicionament i canvi dels endolls i l’arranjament dels miralls i taulells d’alumini.

L’objectiu d’aquestes actuacions és millorar i oferir la màxima comoditat als usuaris i usuàries del Pavelló Poliesportiu, una instal·lació que cada dia compta amb una gran afluència  tant a les activitats dirigides que es realitzen així com també amb els entrenaments de les entitats esportives del municipi.

Back to top