Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu nomena Conxita Curull com a Traginera d’Honor dels Tres Tombs

Aquest dissabte 17 de febrer s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí la presentació de la 37a edició dels Tres Tombs. Durant aquest acte, el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, entitat organitzadora de l’esdeveniment, ha nomenat Conxita Curull, presidenta del Grup Cultural Mestresses de Casa, com a Traginera d’honor.  D’aquesta manera, s’ha volgut agrair la seva col·laboració i implicació en la celebració de la festa al municipi, des dels seus inicis. De manera simbòlica, els integrants del Cercle li van fer entrega d’una camisa negra amb l’escut de l’entitat, que serà la que lluiran durant la celebració dels Tres Tombs aquest proper diumenge 25 de febrer.

El Grup Cultural Mestresses de Casa és una de les entitats que cada any col·laboren amb l’acte de l’esmorzar popular que obre la celebració dels Tres Tombs. Conxita Curull és la presidenta d’aquesta associació integrada exclusivament per dones i que l’any vinent celebrarà el seu 50è aniversari.

Des de l’any passat, el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, celebra aquest acte de nomenament d’un Traginer/a d’honor, amb l’objectiu de reconèixer la participació de diverses personalitats i la seva implicació en l’organització dels Tres Tombs. L’any passat, aquest reconeixement va ser per a l’alcalde, Óscar Sánchez.

Els Tres Tombs, que es celebren cada últim diumenge de febrer a Constantí, arribaran aquest any a la seva 37a edició organitzats pel Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Durant aquests dies previs, es pot veure a l’antic mercat municipal (al carrer Major) una petita exposició amb cartells, objectes, material i peces de roba relacionats amb la celebració dels Tres Tombs.

Back to top