Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jornades de portes obertes a les escoles i l’Institut

Les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà i l’Institut de Constantí ofereixen des d’aquesta setmana les habituals jornades de portes obertes. L’objectiu d’aquestes jornades és permetre a les famílies dels futurs alumnes conèixer les instal·lacions, el personal i el projecte educatiu de cadascun dels centres abans de l’inici de la preinscripció del proper curs escolar 2024-2025.

Les jornades de portes obertes a l’escola Centcelles es faran els dies 27, 28 i 29 de febrer i l’1 de març. Pel que fa a l’escola Mn. Ramon Bergadà tindran lloc els dies 4 i 5 de març. En el cas de l’Institut, les jornades de portes obertes s’han fet aquest dilluns 26 de febrer adreçades a les famílies del futur alumnat de 1r d’ESO.

El període de preinscripció per al pròxim curs escolar 2024-2025 es realitzarà entre els dies 6 i 20 de març a l’educació infantil i primària i del 8 al 20 de març a l’educació secundària obligatòria.

L’Ajuntament de Constantí, a través de la seva regidoria d’Ensenyament, col·labora des de fa uns anys amb les escoles i l’Institut per donar la màxima difusió a aquestes jornades de portes obertes i per fomentar les matriculacions als centres educatius públics del municipi.  Amb el lema “Junts, Fem poble. Fem Escola” des de fa uns dies s’han distribuït cartells i banderoles d’aquesta campanya a diversos espais del municipi, als mateixos centres i als equipaments municipals.

Back to top