Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Policia Local s’adhereix a la campanya #pelsvalents per lluitar contra el càncer infantil

La Policia Local de Constantí s’ha sumat a la campanya #pelsvalents, amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. Com a policia de proximitat, la Policia Local s’ha volgut sensibilitzar amb aquesta problemàtica participant, de manera altruista, en aquesta iniciativa que consisteix en Escuts solidaris contra el càncer infantil que es destinaran al Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, l’hospital oncològic infantil més gran d’Europa, així com per a projectes d’investigació, atenció i educació d’aquests nens i nenes.

Les persones que hi vulguin col·laborar poden fer un donatiu de 5 euros i obtenir un escut adhesiu amb velcro, dissenyat per a l’ocasió amb la insígnia de la Policia Local de Constantí i el lema “Pels Valents” superposat. Els escuts es poden adquirir des d’aquesta setmana a les depèndencies de la Policia Local, al carrer Les Creus 30; a l’OAC de l’Ajuntament, carrer Major 27; o bé, a l’OAC de Serveis Socials, carrer Sant Pere 49.

També s’ha habilitat un correu electrònic on es poden fer consultes en relació a aquesta campanya i es respondran tots els dubtes que hi hagi al respecte: policialocalconstantipelsvalents@constanti.cat

La campanya Escuts solidaris #pelsvalents contra el càncer infantil es va posar en marxa l’octubre de 2017, a partir d’una iniciativa de tres policies locals a títol individual arran d’una crida a la societat que va fer l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en què demanava col·laboració per poder construir el Pediatric Cancer Center. Poc a poc s’hi van anar sumant altres policies locals de Catalunya i d’altres comunitats autònomes, i a dia d’avui hi participen més de 180 cossos policials d’arreu de l’estat.

Des de la Policia Local de Constantí es fa una crida a tota la ciutadania a col·laborar d’aquesta campanya solidària

 

Back to top