Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Unió de Botiguers de Constantí celebra la trobada anual del comerç local

Aquest dissabte 6 d’abril s’ha celebrat la trobada anual del comerç local, que organitza la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament. El restaurant Mas Folch ha acollit, un any més, aquest acte en què l’Ajuntament de Constantí ofereix una reconeixement als comerços i establiments del municipi.

Aquesta ha estat la cinquena edició d’aquest àpat de germanor del comerç local. A diferència de les anteriors edicions, en què es va fer un sopar, aquest any s’ha la trobada va consistir en un dinar que ha comptat amb la presència d’una vintena comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí, a més de diversos representants municipals.

La jornada va finalitzar amb un sorteig de vals de descompte i l’entrega de detalls per als assistents.

Back to top