Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nova sessió ordinària del Consell dels Infants i Adolescents

El Consell dels Infants i Adolescents ha celebrat aquest dijous 9 de maig una nova sessió ordinària dins el curs escolar 2023-2024. Durant la sessió, que s’ha fet com és habitual a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí, s’han exposat i debatut alguns dels temes que es van plantejar en la primera sessió ordinària d’aquest curs, celebrada el passat mes de novembre de 2023, en relació a diferents propostes per a la millora dels centres educatius i del municipi en general. A més, s’han pogut plantejar noves propostes de cara al proper curs escolar.

El Consell dels Infants i Adolescents està format per representants dels 4 centres educatius del municipi: col·legi Mossèn Ramón Bergadà, col·legi Centcelles, Institut de Constantí i col·legi Turó, des de 5è de primària fins a 2n d’ESO. A més, també formen part del Consell, l’alcalde, que n’assumeix la presidència, la regidora d’Ensenyament, vicepresidenta, un representant de cada grup municipal i un funcionari de l’Ajuntament, amb les funcions de secretari

Es tracta d’un òrgan consultiu i participatiu que té com a finalitat crear una estructura vàlida i estable de participació dels infants i adolescents i un òrgan de comunicació d’aquests amb les autoritats municipals. Durant les sessions, els alumnes poden expressar les seves idees i opinions, debatre i prendre decisions, així com proposar accions concretes per tal de contribuir a la millora del municipi.

 

Back to top