Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta el llibre “A la sombra del parkinson”

Aquest dijous 16 de maig s’ha presentat a la Biblioteca Municipal de Constantí el llibre “A la sombra del parkinson”. L’acte, que s’emmarcava dins del cicle “Fes Cultura, Fes Salut”, va comptar amb la presència de tres de les coautores del llibre: Cristina Zapata, Eva Matamoros i Andrea Hacón, a més de la col·laboració de la Dra. Maria Pino Roca, Neuropsicòloga de la Unitat de Deteriorament Cognitiu de l’Hospital Sant Joan de Reus. El llibre “A la sombra del parkinson” recull els relats de 15 persones que pateixen aquesta malaltia neurodegenerativa i que reivindiquen le necessitat de normalitzar la malaltia

A banda de llegir diversos fragments d’aquest llibre, també es va explicar com viuen del diagnòstic i com afronten el seu dia a dia les persones que pateixen la malaltia. El parkinson és una malaltia neurodegenerativa que es manifesta de formes molt diferents, causant disfuncions desiguals, evolucionant de maneres diferents i que, lluny del tòpic que l’associa a les persones majors, pot presentar-se en qualsevol franja d’edat. A més, afecta per igual a homes i a dones.

Back to top