Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí realitza tasques de tractament fitosanitari a l’arbrat viari

L’Ajuntament de Constantí va realitzar la setmana passada tasques de tractament fitosanitari als arbres de diferents zones del municipi pel control del pugó, un insecte que malmet els arbres i la vegetació. Aquest tractament, que es realitza un parell de vegades al llarg de l’any, és una mesura necessària per a la salut dels arbres i permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir.

D’altra banda, aquesta setmana s’ha realitzat el tractament fitosanitari contra l’escarabat morrut de les palmeres al nucli urbà del municipi. Es tracta d’un tractament preventiu que es realitza de forma anual per evitar l’impacte d’aquest insecte en les palmeres, uns efectes que poden arribar a provocar la mort de la palmera afectada. El morrut de les palmeres és un coleòpter que ja fa uns anys es va introduir al nostre territori, produeix danys importants a diferents espècies de palmeres a les quals pot provocar la mort. És originari del Sud-est asiàtic i la Polinèsia i s’ha estès de forma continuada per altres zones de clima temperat.

Back to top