Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Actes de Sant Joan 2024

Constantí celebrarà aquest diumenge 23 de juny els actes de Sant Joan, organitzats per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’AAVV Centcelles i el Punt Òmnia. A les set de la tarda tindrà lloc un dels actes tradicionals de la festivitat, com és l’arribada de la Flama del Canigó, que un any més serà transportada des de Reus pels integrants de Moto Clàssic Constantí. Aquest any, l’Associació Amics de la Colla C.O.C.A. serà l’encarregada de fer la lectura del manifest, davant de l’Ajuntament i acompanyats de representants del consistori municipal.

A les vuit del vespre es farà una recepció de les autoritats a la seu de l’Associació de Veïns de Centcelles. Seguidament, a les 20:30 hores, tindrà lloc una desfilada infantil a la plaça Pau Casals.

Back to top