Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Casal d’Estiu Municipal es tanca amb rècord de participació

El passat divendres 26 de juliol finalitzava el Casal d’Estiu Municipal, que un any més ha estat organitzat per l’Ajuntament de Constantí amb l’objectiu d’atendre les necessitats formatives, d’oci i lleure dels infants nascuts entre 2010 i 2020 durant els mesos d’estiu. El Casal d’Estiu ha tornat a comptar amb un gran èxit de participació, continuant amb la tendència a l’alça dels anys anteriors. Aquesta ha estat l’edició que ha comptat amb una major participació, arribant a un total de 160 infants inscrits.

El casal s’ha desenvolupat a les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà. Les activitats s’iniciaven el passat 25 de juny i un any més s’han ofert dues modalitats: el Casal de lleure, a partir de P-3, i el Casal d’Anglès, amb activitats d’immersió en la llengua anglesa per a infants a partir de 1r de primària. Enguany la temàtica del casal ha estat “la màquina del temps”, amb activitats que han permès als nens i nenes viatjar a través de diferents èpoques històriques.

El casal s’ha desenvolupat cada dia de dilluns a divendres entre les 9 i les 13 hores. Aquest estiu s’ha ofert també el servei d’acollida de 8 a 9 del matí, i un servei de menjador fins a les 14 h.

 

Back to top