Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El cicle d’activitats “Fem Estiu, Fem Constantí” continua durant el mes d’agost

Un cop finalitzada la Festa Major, durant aquest mes d’agost continua el cicle d’activitats “Fem Estiu, Fem Constantí” amb diverses activitats culturals que s’allargaran fins a finals del mes de setembre.

El divendres 9 d’agost tindrà lloc una sortida a l’Observatori astronòmic de Prades, on els assistents podran viure una experiència immersiva en format Full Dome, amb les més espectaculars produccions i simulacions de l’Univers comentades en directe per guies especialitzats en la matèria. El desplaçament es farà en autobús, amb sortida des de la plaça de les Escoles Velles de Constantí.

Els dies 16 i 23 d’agost es faran sessions de cinema familiar a la fresca amb la projecció de les pel·lícules “DC Lliga de Supermascotes” i “Plens de Gràcia”. Les pel·lícules es podran veure a la plaça de les Escoles Velles, a les 22 hores.

I el divendres 30 d’agost tindrà lloc una Cantada d’Havaneres amb el grup Olla Barrejada, també a la plaça de les Escoles Velles. Olla Barrejada és el grup d’havaneres en actiu més antic de la demarcació de Tarragona. En els transcurs del seu concert, s’estrenarà una havanera dedicada a Constantí

D’altra banda, durant el mes d’agost també continuaran a la Biblioteca Municipal les activitats “A l’estiu…fem Biblioteca” que van des de contes, activitats i manualitats per escoltar i jugar amb els llibres.

 

Back to top