Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arrenca el curs 2024-2025 de la Aules per a la Gent Gran

El Sindicat Agrícola ha acollit aquest dimecres 2 d’octubre l’inici del nou curs de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran a Constantí. Es tracta d’una iniciativa que promou l’àrea social de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i que a Constantí compta amb la col·laboració del Sindicat Agrícola.

La sessió inaugural va anar a càrrec M. Isabel Miró, qui durant molts anys ha estat la coordinadora de la Aules de la URV a la demarcació de Tarragona, amb una conferència que portava per títol “Llegir a les trinxeres”. L’acte també va comptar amb la presència de la regidora d’Ensenyament, Cultura, Ciutadania i Associacions i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny, la coordinadora de les Aules de la Gent Gran a Constantí, Àngels Solé, i Antònia Martorell, en representació del Sindicat Agrícola.

Les Aules de la Gent Gran, que arriben ja a la seva divuitena edició a Constantí, busquen donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat, i han comptat des dels seus inicis amb el suport del Sindicat Agrícola, on cada dimecres fins al mes de juny es realitzaran les sessions a càrrec de professors adscrits a la universitat o d’altres ponents de reconegut prestigi. Es preveu que durant aquest curs una cinquantena de persones participaran d’aquesta activitat.

La particularitat de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran a Constantí és que el mes de novembre es dedica al talent local. Tal com ja s’ha fet en edicions anteriors, i dins de la programació estable i periòdica del curs, les xerrades de novembre tindran com a protagonistes a ponents que tenen un vincle directe amb Constantí. Els protagonistes de l’edició d’aquest any seran l’enginyer químic i enginyer de materials, Joan Josep Roa; el director de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”, Josep Boada; la graduada en Química i teamleader del departament d’orgànic de l’empresa.AGROLAB Ibérica de Tarragona, Alba Maceira; i l’artista i pintora, Cristina Plaza.

Back to top