Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Caminada de la Relíquia

This event has ended

L’Ajuntament de Constantí col·labora amb la Caminada de la Relíquia que tindrà lloc el diumenge 3 d’octubre. Es tracta d’una marxa commemorativa dels 700 anys de l’arribada de la relíquia del Braç de Santa Tecla a la ciutat de Tarragona organitzada pel C.E. Alliberadrenalina, el Gremi de Marejants i el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Constantí i el Patronat Municipal d’Esports. 

El preu únic d’inscripció serà de 5 €. Aquest esdeveniment està emmarcat dins dels actes del 7è Centenari de l’arribada de la relíquia del braç de Santa Tecla a Tarragona procedent de Constantí. La sortida està prevista a les 9.30 hores des del Parc del Francolí (Tarragona), amb un recorregut de 12 km. i punt d’arribada a la Pèrgola del Serrallo. Durant el recorregut hi haurà punts d’avituallament  a Constantí i Tarragona.

Cal fer les inscripcions  a través del codi QR que hi ha al cartell, on també es pot trobar tota la informació de la caminada.

Back to top