Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Club de Lectura En Família. Allà on viuen els monstres, de Maurice Sendak

This event has ended

Club de Lectura destinat a famílies: pares o mares i infants de P4, P5 i 1r.

Per a cada sessió, la Biblioteca repartirà un llibre-àlbum que es llegirà a casa. El primer àlbum escollit és ALLÀ ON VIUEN ELS MONSTRES, escrit i il·lustrat per Maurice Sendak. 

Les sessions a la Biblioteca consistiran en una animació a la lectura del llibre-àlbum a càrrec de la Sílvia Palazón amb l’objectiu de gaudir de l’intercanvi d’opinions i sensacions respecte a la lectura escollida. La dinàmica es durà a terme a través del joc, afavorint un clima càlid, acollidor i participatiu. Compartir la lectura ens ensenyarà que aprendre a llegir té un sentit, enforteix els vincles afectius i ofereix l’oportunitat d’enriquir-se amb les aportacions dels altres.  

La Sílvia ens presenta així la lectura d’aquest mes: “L’autor canvia les històries on s’espantava al nen amb monstres i posa als monstres a conviure amb ell. Es trenca així la relació entre el nen i el monstre, donant l’oportunitat als més petits d’explorar les seves pors i parts fosques. Així doncs, el conte és un viatge cap a un món imaginari on habiten unes criatures peludes i entranyables. Un viatge que ens convida a quedar-nos per sempre més allà on viuen els monstres i ser un més entre ells. Max, el nen protagonista, amb el seu vestit de llop i la seva corona “creua a l’altre costat” i venç la seva por i es corona. Al final, com a tota epopeia, trobem la tornada de l’heroi a la llar, i el petit Max emprèn el viatge de tornada a casa, on l’espera un plat de sopa calenta. Sens dubte, és un dels meus àlbums preferits.”

Back to top