Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Club de Lectura Juvenil. Nascuts per ser breus, de Toni Mata

This event has ended

Sessions mensuals a càrrec de Sílvia Palazón.

Per a nois i noies d’entre 14 i 17 anys que els agradi llegir… però també per a aquells que els agradi una mica menys però que tinguin ganes de fer amics i xerrar i descobrir el costat lúdic de la lectura.

Segur que tens molt a dir i moltes coses que aportar!

La lectura d’aquest mes…

Al cel, un comptador indica que la població mundial està a punt d’arribar al seu límit, els 10.000 milions. Tothom treballa de pressa perquè saben que el suburbi menys productiu serà llaurat de dalt a baix. Tothom serà anihilat.

L’única manera de fugir per sempre de la llaurada i deixar de ser un Breu és convertir-se en un Etern i entrar a Ciutat Eterna, on es pot perllongar la vida indefinidament injectant-te una cura.

Nascuts per ser Breus és una distopia que ens situa en una societat cruel però reconeixible. Una història coral on els personatges s’han d’enfrontar a dilemes morals que els posaran a prova. 

“A més l’autor inclou, en una mesura justa per no alentir la trama, dosis pertinents de reflexió filosòfica i ètica, com per exemple si hi ha d’haver límits als avenços mèdics per aturar l’envelliment o per facilitar el desig d’una parella de tenir un fill. En definitiva, en la millor tradició de les distopies clàssiques, l’autor repta els joves a mirar amb ulls crítics el món en què viuen amb la intenció que es revoltin quan se’ls nega la possibilitat de participar realment en la presa de decisions sobre el seu futur.” Enric Codina (Faristol)

Recull el teu exemplar a la Biblioteca!

Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.  

Back to top