Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Club de Lectura Juvenil. L’home dels records, de Lois Lowry

This event has ended

Sessions mensuals a càrrec de Sílvia Palazón.

Per a nois i noies d’entre 14 i 17 anys que els agradi llegir… però també per a aquells que els agradi una mica menys però que tinguin ganes de fer amics i xerrar i descobrir el costat lúdic de la lectura.

Segur que tens molt a dir i moltes coses que aportar!

La lectura d’aquest mes…

El primer volum d’una saga de quatre títols de l’autora nord-americana Lois Lowry, amb versió cinematogràfica (The Giver), i gran èxit a les xarxes de la mà de booktubers que l’han convertit en un dels títols de què tots han parlat i discutit amb entusiasme.

Es tracta d’una obra de ciència ficció sobre un món pretesament ideal: sense conflictes, sense pobresa, sense atur ni injustícies ni desigualtat. Aviat arribarà la Cerimònia Anual, el moment en que els Dotze (els nens de la generació de dotze anys de La Comunitat) reben les seves assignacions vitalícies determinades pel Comitè dels Ancians. En Jonàs és escollit per un càrrec molt especial: començarà una formació amb l’home dels records, i a poc a poc, anirà descobrint els foscos secrets que s’oculten sota la fràgil perfecció del seu món.

Narrada amb una senzillesa que enganya, aquesta és la provocativa història d’un nen que experimenta una cosa increïble i n’emprèn una altra d’impossible. Aquest llibre qüestiona els valors que sempre hem donat per fets i torna a examinar les nostres creences més profundes.

Recull el teu exemplar a la Biblioteca!

I la propera lectura serà… El Dador de recuerdos, de Lois Lowry.

Back to top