Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions per al Casal d’Estiu Municipal

Entre els dies 25 de juny i el 27 de juliol tindrà lloc el Casal d’Estiu Municipal organitzat per l’Ajuntament de Constantí. Amb l’objectiu d’atendre les necessitats formatives, d’oci i lleure dels infants nascuts entre 2006 i 2013 durant els mesos d’estiu, aquest any el Casal d’Estiu oferirà novament dues modalitats: el Casal de lleure (que oferta un total de 30 places) i el Casal d’Anglès (amb un total de 20 places, i amb activitats d’immersió en la llengua anglesa per a infants a partir de 5/6 anys ). Les activitats es realitzaran a l’escola Mn. Ramon Bergadà i a la piscina municipal.

El Casal es desenvoluparà entre les 9 del matí i les 13 h. del migdia Les inscripcions es poden fer per setmanes, amb un preu de 25 euros setmanals. Aquest estiu s’oferirà també el servei d’acollida de 8 a 9 del matí (5 euros setmanals), i un servei de menjador (30 euros per setmana).

Tota la informació i inscripcions es poden fer  a Serveis Socials, al carrer Sant Pere 49 de dilluns a divendres de 10 a 13 h. i al PIJ, dimarts i dimecres de 16 a 19.30 hores.

Back to top