Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Òpera a la Fresca aquest dissabte amb “Manon Lescaut” des del Liceu

La plaça de les Escoles Velles acollirà aquest proper dissabte 16 de juny a les 22 h. la retransmissió en directe de l’òpera “Manon Lescaut” de Giacomo Puccini. Es tracta d’una activitat que s’emmarca dintre del programa “Liceu a la Fresca”, un projecte amb un fort component divulgatiu, amb l’objectiu de promoure i potenciar la cultura, i difondre el gènere de l’òpera a tot tipus de públic, que pot assistir d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu.

Es tracta de la 4a edició d’aquest projecte “Liceu a la Fresca”, que s’integra dintre de Liceu al territori, i que arribarà simultàniament a 300 municipis de tot l’estat espanyol, França, Portugal, Itàlia i Andorra

La Temporada 2014-2015 aquest projecte es va fer realitat, gràcies a la col·laboració de Televisió de Catalunya, i es va oferir la retransmissió de la Traviata. En aquest projecte es van afegir diversos municipis que a través de pantalles situades a les seves places i carrers van fer arribar l’òpera a les seves poblacions.  La tradició s’ha anat repetint durant les següents temporades i cada vegada més poblacions han participat al Liceu a la fresca, fent arribar l’òpera en els seus municipis i fent gaudir de l’òpera cada vegada més públic. A Constantí, l’activitat organitzada per l’Ajuntament, compta amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Música de Constantí

Back to top