Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pavelló Poliesportiu de Constantí, a punt per als Jocs Mediterranis

El pavelló municipal de Constantí ja és a punt per acollir les proves d’halterofília dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, després de les darreres obres que s’hi han dut a terme amb el suport de la Diputació de Tarragona. La institució supramunicipal ha aportat 96.731,27 dels més de 176.000 € que s’han invertit en aquest equipament esportiu i de lleure. La quantitat restant ha estat aportada per l’Ajuntament de Constantí.

La reforma ha comportat l’ampliació dels vestidors, la millora de la ventilació de la pista, el condicionament de la coberta, la climatització de les sales, la instal·lació de plaques solars per escalfar l’aigua, una nova zona d’aigües i nous seients a les graderies.

Responsables dels Jocs, de l’Ajuntament de Constantí i de la Diputació de Tarragona han visitat les reformes aquest passat divendres 15 de juny a la tarda. L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez; de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; dels diputats de la Diputació Joan Olivella i Mateu Montserrat; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Fede Díaz, i d’altres representants de la corporació municipal i d’entitats esportives de Constantí.

La Diputació de Tarragona ha col·laborat en la millora dels equipaments esportius dels 14 municipis seu dels Jocs, amb una inversió de gairebé nou milions d’euros. Altafulla, Calafell, Cambrils, Constantí, el Morell, la Pobla de Mafumet, Reus, Salou, la Selva del Camp, Tarragona, Torredembarra, Valls, Vila-seca i el Vendrell disposaran de les instal·lacions necessàries per acollir les competicions previstes. Després dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, aquests equipaments d’alt nivell seran per al gaudi de la ciutadania, contribuint a fomentar l’esport, el lleure i la salut.

Back to top