Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La 2a edició de « Barraques de Constantí » s’amplia a dues nits de concerts

Un dels plats forts de la Festa Major d’Estiu arribarà amb la 2a edició de les “Barraques” de Constantí, que després de l’èxit de l’anterior edició, aquest any s’amplia a dues nits, el divendres 3 i el dissabte dia 4 d’agost.

L’Ajuntament de Constantí ha organitzat aquesta 2a edició de les Barraques, que comptarà amb la col·laboració de diverses entitats locals com són el Ball de Diables de Constantí, Centre d’Esports Constantí, Club Bàsquet Constantí, Ampa Mossèn Ramon Bergadà. El divendres 3 i el dissabte 4 d’agost, la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer serà l’escenari dels concerts d’aquesta 2a edició de les Barraques.

La nit de divendres dia 3 ens portarà els concerts de Blaumut, una de les formacions amb més personalitat i elegància de l’actual escena catalana; i els seguidors de “El Último de la Fila” tenen una cita obligada amb l’esperat concert de El Último Tributo (1.30 h.), que oferiran un repàs als grans èxits d’una de les bandes més importants de l’escena estatal dels anys 80 i 90. A les 3.30 h · A la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer tancarem la vetllada amb una sessió musical a càrrec de DJ OGT.

Pel que fa la nit de dissabte dia 4, a les 23.30 h. obrirà la nit el grup Cultrum, amb la seva fusió d’estils com el reggae, soul, swing, ska i rock. la nit continuarà amb les versions dels hits més universals que ens oferiran La Banda del Coche Rojo (1.30 h.), i per tancar la vetllada tindrem als altafullencs Porto Bello, amb la seva proposta de festa i disbauxa;

Durant les dues nits de Barraques, s’instal·larà també una gran pancarta a la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer amb el lema de la campanya, “Jo decideixo. No és no”, que ha impulsat l’Ajuntament de Constantí durant la Festa major d’aquest any. Entre els diferents concerts, es reproduiran missatges per prevenir conductes i comportaments sexistes.

Back to top