Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí acollirà aquest diumenge el Campionat de Catalunya de Tir amb Arc a l’aire lliure

Constantí serà la seu del Campionat de Catalunya de tir amb arc a l’aire lliure aquest proper diumenge 2 de setembre. Es tracta de la prova que s’havia de realitzar el passat 10 de juny, i que finalment es va haver d’ajornar per la pluja. La competició es realitzarà al Camp de Futbol Municipal de la Coma, per la idoneïtat de les seves instal·lacions. L’organització de l’esdeveniment anirà a càrrec de la Federació Catalana de Tir amb Arc i del Club de Tir amb Arc Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La participació estimada es xifra en un centenar d’arquers i arqueres distribuïts en les modalitats d’arc recorbat, arc compost i arc estàndard, des de la categoria cadet fins a veterans.

Entre les participants d’aquest Campionat de Catalunya destaca la presència de les arqueres del Club de Tir amb Arc Constantí Maria Pitarch, vigent campiona d’Espanya en la categoria júnior, Èlia Canales, tricampiona d’Espanya en la categoria cadet, i Júlia Galera, campiona d’Espanya en categoria menors.

Pel que fa a la modalitat masculina, destacar la presència de l’actual campió d’Espanya d’arc compost en categoria sènior, César Gómez, de l’Associació de Tir amb Arc La Conxorxa (d’Arenys de Mar)

Back to top