Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Reunió informativa amb els veïns de l’Avinguda Onze de setembre abans de l’inici de les obres de renovació i millora

Aquest dimarts 18 de setembre s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí l’acte de presentació del projecte de renovació i millora de la pavimentació i els serveis de l’Avinguda Onze de Setembre i els carrers Centcelles, Jaume I i Antonio Machado. Es tractava d’una reunió informativa adreçada bàsicament als veïns i veïnes de l’Avinguda Onze de Setembre, el carrer on hi haurà les principals afectacions per aquestes obres. Està previst que les obres s’iniciïn a principis del proper mes d’octubre, amb un termini d’execució d’uns 5 mesos, de manera que finalitzarien al març de 2019. Les obres s’han adjudicat per un import de 763.610,62€ (IVA no inclòs).

La reunió va comptar amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, el regidor d’obres i serveis de l’Ajuntament de Constantí, Vicenç Maceira, i l’enginyer municipal, Andrés Caballero. Els veïns i veïnes van poder plantejar tots els dubtes i qüestions relacionats amb del desenvolupament d’aquest projecte.

Cal recordar que el Ple de l’Ajuntament va aprovar inicialment el projecte el 18-05-2017, amb un pressupost inicial de 1.047.476 €uros. El 19-10-2017, es feia l’aprovació definitiva del projecte. Després de l’obertura de sobres es va considerar oferta més avantatjosa la presentada per Agrovial, per un import de 763.610,62€ (IVA no inclòs).  El passat 6 de setembre es va aprovar un dels últims tràmits administratius, amb el requeriment de la documentació a aquesta empresa, com a pas previ a l’inici de les obres.

L’obra  té com a principal objectiu la substitució dels col·lectors d’aigua dels citats carrers, que es  troben en molt mal estat, així com el paviment que es troba en un avançat estat de deteriorament. El projecte comportarà la substitució de la xarxa d’aigües residuals i la introducció d’una xarxa d’aigües pluvials, així com la substitució del paviment actual de la vorera central de l’Avinguda amb noves vorades, nou enjardinament i substitució de l’arbrat existent. A les voreres laterals es repararan puntualment les zones malmeses, amb nou fressat i asfalt dels vials i es realitzarà la formació de guals d’entrada i sortida de vehicles. També hi ha prevista la instal·lació d’un carregador de vehicles elèctrics.

D’altra banda, a la Plaça del Monument a Rafael de Casanova es millorarà el disseny de tot l’entorn al monument. Les obres contemplen també la millora dels terrenys que donen accés a la piscina municipal (l’esplanada de darrera l’escola Mossèn Ramon Bergadà), que s’adequarà com a pàrquing a l’aire lliure, aprofitant els 2 accessos per a que sigui un d’entrada i l’altre de sortida, fressant tota la superfície amb les restes del material dels carrers afectats al projecte.

 

 

Back to top