Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí acull la Trobada d’Associacions de Gent Gran del Tarragonès

Constantí va acollir el passat divendres 19 d’octubre, la Trobada d’Associacions de Gent Gran del Tarragonès. La cita s’organitza des de l’any 2005 des del Departament de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès conjuntament amb els municipis de la comarca, amb l’objectiu que els membres de les associacions de gent gran es coneguin, comparteixin i convisquin una jornada enriquidora que els permeti activar i millorar les seves activitats.

Prop d’unes 300 persones, procedents d’una dotzena d’associacions de gent gran de municipis de la comarca, es van donar cita al Pavelló Poliesportiu municipal, on es va concentrar tota la jornada degut a la intensa pluja. Durant el matí, els assistents van poder gaudir d’un espectacle d’humor, que va precedir la salutació de les autoritats, encapçalades per l’alcalde Constantí, Oscar Sánchez, el president del consell comarcal del Tarragonès, Daniel Cid, i el Subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, a més de la directora general de Famílies de la Generalitat de Catalunya, Roser Galí

Seguidament, es va iniciar el dinar de germanor, i durant la tarda els assistents van poder gaudir de ball i música en viu amb l’actuació que va oferir el grup Café Trio.  La trobada va finalitzar amb el lliurament de detalls d’agraïment a totes les associacions que van participar de la jornada, per part de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i la regidora responsable de l’àrea de la Gent Gran a l’Ajuntament de Constantí, Meritxell Cano, a més del president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid.

Back to top