Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gran inici de la Lliga Catalana per als representants del Club de Tir amb Arc Constantí

El club esportiu de Tir amb Arc Constanti va inaugurar la temporada indoor de tir amb arc els passats dies 27 i 28 d’octubre, amb l’organització de la primera tirada de la Lliga Catalana, que es va celebra al Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí. Aquesta ha estat la primera de les tres tirades que organitzarà el club aquesta temporada 2018, i que acabarà el 16 de desembre. El desenvolupament de la competició va ser distès malgrat ser la primera competició de la lliga. No obstant això, ja van caure dos rècords de Catalunya. Han estat les fèmines les que han trencat la veda, i així la lleidatana Alba Tarragó amb 587 punts a la diana de vuitanta reduïda es col·locava en primera posició infantil.

Maria Pitarch, l’arquera constantinenca campiona d’Espanya júnior, també va batre en aquesta ocasió el rècord sènior, amb 569 punts a la diana triple vertical, la de major dificultat de totes. Cal destacar que també va ser la puntuació més alta de tota la lliga, tant en la categoria homes com en dones i que ella encara no havia nascut quan es va establir aquest rècord històric a l’any dos mil, i que ella després de 18 anys ha aconseguit superar. Pitarch, que dies enrere va obtenir el guardó de la federació espanyola de mestra arquera, ha arrencat amb força aquesta lliga situant-se en primera posició sènior.

La resta de l’esquadra constantinenca han començat amb empenta. Miquel Romero i Alba Ortega encapçalen la categoria júnior i Laura Pullés la segona plaça; Miquel Marsal primer a la categoria cadet i  Julia Galera segona. Abril Pujol es quarta a la categoria infantil, i a la categoria aleví Arnau Borrull encapçala la classificació, Ruth Escarré, en el seu debut, es col·loca en segona posició al temps que Àngels Marsal es quarta.

A la divisió d’arc de politges, Mario Quesada i Isaac Marquez ocupen la primera i la segona plaça respectivament en la categoria cadet. Santiago López, campió de la world cup junior amb arc de politges, després d’una aturada de dos anys retorna a les competicions, ara ja com a sènior, demostrant en la segona part de la competició el perquè dels ors dels darrers anys, finalitzant en segona posició de la general. Elia Esteve, nova incorporació a l’equip de Constantí, torna a competir després de la seva maternitat, destacant ja en primera posició sènior d’arc compost.

Van debutar en la categoria Novell amb arcs d’iniciació i amb l’emoció de viure la competició des de dins, Pau Recasens, Marcos Cardenas i Laura Durán.

Qui no va ser present a la competició va ser la recent arribada dels Jocs Olímpics de la Joventut i medalla de plata olímpica, medalla de plata, l’arquera constantinenca Èlia Canales, que de ben segur posarà el llistó encara més alt en les properes competicions.

Gran inici de temporada per al club i per als seus arquers, que segur continuaran demostrant el gran nivell que ostenten des de fa anys.

 

Back to top