Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca Municipal inicia un projecte per millorar la comprensió lectora dels infants

Una desena de parelles es trobaran cada setmana a la Biblioteca Municipal de Constantí per millorar la comprensió lectora. En el marc del projecte Lexcit, les trobades seran d’una hora, estan dirigides a infants de quart de primària i compten amb l’acompanyament de voluntaris. Aquest passat dilluns 19 de novembre es va realitzar la primera de les sessions, amb una trobada de totes les persones que s’han presentat voluntàries, els infants que hi participen i les seves famílies.

Lecxit-Lectura per a l’èxit educatiu és un projecte promogut per la Fundació Bofill, l’Obra Social “La Caixa” i la Generalitat de Catalunya. A Constantí s’implementa gràcies a la col·laboració de les escoles del municipi i la Biblioteca Municipal.

Des de l’inici del curs escolar que s’han buscat persones voluntàries que hi volguessin participar. La tasca del voluntariat serà acompanyar la lectura d’un infant, ajudar-lo a gaudir-ne, motivar-lo i esdevenir un referent lector que el faci creure en les seves capacitats.

Totes les persones interessats en rebre més informació sobre aquest tipus de voluntariat, poden contactar amb la Biblioteca al telèfon 977.520.692 o biblioteca@constanti.cat. Les inscripcions estaran obertes durant tot el curs escolar

Back to top